Omgeving

Oost-Souburg is een gezellig dorp in de gemeente Vlissingen met ca. 11.000 inwoners. Hier vindt u verschillende winkels, waaronder Jumbo, Aldi, Kruidvat en Primera. Oost-Souburg heeft een indonesisch en chinees restaurant, een snackbar en een pizzeria, maar in een straal van 5 kilometer vindt u vele verschillende andere restaurants.

Vlissingen en Middelburg

Vanuit onze B&B is de afstand naar centrum Vlissingen slechts 4 kilometer. In deze maritieme stad vindt u diverse winkels en restaurants en kunt u heerlijk uitwaaien aan de langste zeeboulevard van Nederland of op het strand. De hoofdstad van Zeeland, het monumentale Middelburg, is 6 kilometer van ons verwijderd. In de historische kern liggen de attracties en bezienswaardigheden op loopafstand rondom het winkelhart met warenhuizen en speciaalzaken.

Fietsroutes

Op Walcheren zijn veel mooie fietsroutes, voorzien van het fietsknooppuntennetwerk. Op deze manier kunt u eenvoudig uw fietsroute samenstellen. Al diverse jaren is Vlissingen de plek met de meeste zonuren van Nederland, waardoor het dé locatie bij uitstek is voor een mooie fietsvakantie.

Openbaar vervoer

Het NS-station en diverse bushaltes bevinden zich op 100 meter afstand van de B&B.

Toeristische informatie

Voor een actueel overzicht van activiteiten en evenementen verwijzen wij u graag naar de website van de VVV.