Kamers

Begane grond:

Kamers 1 t/m 6: Wij beschikken over 6 kamers die grenzen aan onze besloten tuin. Deze kamers zijn geschikt voor één of twee personen en voorzien van eigen entree (één entree per twee kamers) en eigen badkamer met douche en toilet. Hier vindt u een boxspring bestaande uit twee bedden van 90x200cm, een televisie, een keukenblokje met koelkast, koffie- en theevoorzieningen en een magnetron. Iedere kamer heeft een overdekt terrasje met meubilair.

Eerste verdieping:

Kamers 7 t/m 9: In het woonhuis bevinden zich 3 gastenkamers. Deze kamers vindt u op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via de ruime trap. Hier vindt u een boxspring bestaande uit twee bedden van 90x210cm, een televisie en een eigen badkamer met douche en toilet. Deze kamers bieden iets meer ruimte dan de kamers grenzend aan de tuin. Voor deze kamers is er op de tussenverdieping een gezamenlijke keuken waar een koelkast, een combi-oven, een magnetron, koffie- en theevoorzieningen, bestek en servies te vinden is.

Alle kamers zijn voorzien van bed- en badlinnen en centrale verwarming. Wij bieden gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein (afgesloten tussen 22.00-08.00 uur) en een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.

Honden of andere huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Roken is enkel toegestaan op de daarvoor aangewezen plekken. Dit is op het bankje voor het woonhuis of aan de tafel aan het begin van de tuin. Roken op het terras voor het woonhuis of voor de kamers is niet toegestaan.