Kamers

Momenteel beschikken wij over 6 kamers die grenzen aan onze besloten tuin. Deze kamers zijn geschikt voor één of twee personen en voorzien van eigen entree en eigen badkamer met douche en toilet. Hier vindt u een boxspring bestaande uit twee bedden van 90x200cm, een televisie, een keukenblokje met koelkast, koffie- en theevoorzieningen en een magnetron. Iedere kamer heeft een overdekt terrasje met meubilair.

Vanaf medio mei 2018 breiden wij uit met 3 nieuwe kamers in het woonhuis. Deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping en zijn bereikbaar via de trap. Hier vindt u een boxspring bestaande uit twee bedden van 90x210cm, een televisie, een koelkast, koffie- en theevoorzieningen en een magnetron. Deze kamers bieden iets meer ruimte dan de kamers grenzend aan de tuin.

Alle kamers zijn voorzien van bed- en badlinnen en centrale verwarming. Wij bieden gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein (afgesloten tussen 22.00-08.00 uur) en een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen.